TEN DOLLE PACKAGING BV OOK UW PARTNER IN VERPAKKINGEN !

Ten Dolle Packaging bv levert verpakkingsmateriaal op maat op basis van wensen en behoeften. Bij de offerteaanvraag denken wij graag met u mee over wat de beste verpakkingsoplossing is voor uw toepassing. Omdat er een grote variƫteit aan ontwerpen en kwaliteiten zijn helpen wij graag met het zoeken naar de beste prijs kwaliteitsverhouding.

Wij beschikken over een ruim assortiment vouw- en golfkartonnen dozen. De afmetingen en kwaliteiten van onze standaard dozen die wij te allen tijde op voorraad hebben kunt u geheel vrijblijvend opvragen. Om een goede kwaliteit te bepalen dan kunt u de specificaties op het offerte-formulier invullen. Voor nadere informatie kunt u via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Naast de bekendste FEFCO doos (fefco 0201), zijn er nog talrijke andere FEFCO modellen beschikbaar.

Naast de Amerikaanse vouwdozen en verzenddozen, produceren wij ook platen, wikkelverpakkingen, stansverpakkingen, hulzen, palletdozen, XXL formaten en interieurs van golfkarton. Ook in kleinere oplages! Dus niet alleen een breed assortiment, maar ook kunnen we deze verpakkingen van een bedrukking voorzien. Dit alles gecombineerd met snelle levertijden en mogelijkheden voor ‘afroep uit voorraad’ of ‘just-in-time’.