Dozen

Ten Dolle Packaging bv levert  dozen op maat op basis van wensen en behoeften. Bij de offerteaanvraag denken wij graag met u mee over wat de beste verpakkingsoplossing is voor uw toepassing. Omdat er een grote variëteit aan ontwerpen en kwaliteiten zijn helpen wij graag met het zoeken naar de beste prijs kwaliteitsverhouding.
Wij beschikken over een ruim assortiment vouw- en golfkartonnen dozen. De afmetingen en kwaliteiten van onze standaard dozen die wij te allen tijde op voorraad hebben kunt u geheel vrijblijvend opvragen.

Om een goede kwaliteit te bepalen dan kunt u de specificaties op het offerte-formulier invullen. Voor nadere informatie kunt u via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Naast de bekendste FEFCO doos (fefco 0201), zijn er nog talrijke FEFCO modellen beschikbaar, klik hier voor fefco modellen.

Naast de Amerikaanse vouwdozen en verzenddozen, produceren wij ook platen, wikkelverpakkingen, stansverpakkingen, hulzen, palletdozen, XXL formaten en interieurs van golfkarton. Dit alles gecombineerd met snelle levertijden en mogelijkheden voor ‘afroep uit voorraad’ of ‘just-in-time’.

Voordelen die we kunnen bieden:

– Een zeer breed pakket
– producentenprijzen door de directe afspraken met verschillende fabrikanten
– eerlijk en goed advies op basis van jarenlange ervaring