TEN DOLLE PACKAGING BV OOK UW PARTNER IN SAFETY !

Omsnoeringsbanden zijnĀ er in vele maten/kleuren/kwaliteiten te krijgen.

Zorg voor een veilige en stabiele verpakking van uw goederen op de pallet door ze te omsnoeren, te binden of te bundelen. Met behulp van passende omsnoeringsbanden, strappingband of strapping tape blijven gestapelde goederen en verpakkingen goed vastliggen tijdens het transport. We leveren omsnoerband en omsnoeringsapparaten voor al uw verpakkingen en pallets

Omsnoeringsband (Strapping band) in vele maten staan standaard op voorraad bij Ten Dolle Packaging bv. Zowel voor machinaal als handmatig gebruik.

Ook in handzame dispencerdoos. Voor PP-PET strap-Staalband bent u bij Ten Dolle Packaging aan het goede adres.

Staalband
Wij leveren 3 kwaliteiten staalband, Uniflex, Ultraflex en High elasicl USLM. In diverse breedtes en diktes.
De afwerking is zwartgelakte, zink coating of electrolytisch verzinkt.

PET band
PET Band van Ten Dolle Packaging BV is licht in gewicht, kan niet worden aangetast door corrosie of roest en is daardoor het ideale materiaal om staalband te vervangen.
Ten Dolle PET-Band is leverbaar in breedtes van 10-19 mm en in diktes van 0,53 tot 1,27 mm.
– Geschikt voor buitenopslag. (UV bestendig)
– Zeer sterk, optimale rek en bijna 100% rekherstel
– Zowel met als zonder zegel te sluiten
– Machinenaal en handmatig te verwerken
– Geschikt om zware ladingen vast te zetten.
 

Haspels en dergelijke
Ten Dolle Packaging biedt diverse handapparaten voor het omsnoeren van staalband. Mechanische vlakspanners, pneumatische vlakspanners, zegeltangen voor het werken met zegels en pneumatische rondcolli-spanners en zegelunits.

 

 

Handomsnoerapparaat
Dit handomsnoeringsapparaat is het nieuwste kunststofband handomsnoerapparaat. Deze is verkrijgbaar met 1- of 2-knopsbediening en is geschikt voor alle afmetingen polypropyleen (PP) en polyester (PET) omsnoerband tot 16 mm. De P328 met 1-knopsbediening spant het band om het pakket en sluit het volautomatisch zegelloos met een vibrolas, door slechts 1 druk op de bedieningsknop.

Polyesterband

De eerste indruk telt!
Het is hierdoor dus belangrijk dat u waarde hecht aan de manier waarop uw producten verpakt worden. Een omsnoerd pakket of product heeft een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en maakt duidelijk bij de klant dat zijn producent waarde hecht aan zijn producten en aan de manier van verpakken.

Ten Dolle Packaging BV levert polyesterband direct uit voorraad.
Diverse breedte en dikte (sterkte) te verkrijgen. Polyesterband is een geweven flexibel omsnoeringsmateriaal. Doordat het is opgebouwd uit heel veel dunnere draden is het enorm sterk. Het polyesterband voelt zacht aan en heeft geen scherpe randen en laat daardoor geen krassen op uw product achter.

Polyesterband is niet gevoelig voor weersinvloeden en kan daarom ook goed buiten toegepast worden

Dit is maar een kleine greep uit ons leveringsprogramma van omsnoeringsbanden. Uiteraard is het niet mogelijk om alle omsnoeringsbanden hierin te vermelden.
Mocht u nadere informatie nodig hebben nodigen wij u graag uit deze bij ons aan te vragen.