TEN DOLLE PACKAGING BV OOK UW PARTNER IN SAFETY !


Onder onze dienstverlening vallen onder meer de volgende werkzaamheden:

inpakken / ompakken / verpakken / stickeren / sealen / mailpakketten / labelen / monteren / afvullen / kerstpakketten / etc.
Wilt u producten laten verpakken? Wij helpen u met de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van verpakkingen. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw medewerkers zich bezighouden met hun originele taken en dat u bepaalde werkzaamheden graag wilt uitbesteden.
Wij bestaan uit een team dat zeer zorgvuldig is opgebouwd. Hierdoor zijn we erg flexibel en helpen we u graag met structurele en incidentele werkzaamheden. We gaan professioneel te werk en stellen uw wensen altijd centraal. We zijn trots op onze efficiƫnte werkwijze en werken vanaf onze eigen locatie.


De voordelen voor u:

Wanneer u uw producten gaat laten verpakken door Ten Dolle Packaging bv, dan biedt dat u verschillende voordelen. Ten eerste kunt u zich bezig houden met de core business van uw bedrijf. U hoeft zich geen zorgen te maken om bepaalde taken die teveel tijd voor u innemen. Het scheelt u in de kosten, omdat het vaak het geval is dat uw medewerkers relatief te duur zijn voor verpakkingswerkzaamheden. Wij bieden u veel kansen in zowel structurele als incidentele werkzaamheden.

Mocht u nadere informatie wensen nodigen wij u graag uit deze bij ons aan te vragen.