De juiste tafelaankleding
bepaalt de uitstraling van uw bedrijf. Om zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van uw horecagelegenheid uniformiteit en/of warmte uit te stralen, kunt u bij Ten Dolle Packaging bv gerichte tafelaankleding bestellen. Heeft u een moderne zaak? Dan kiest u ervoor om stijlvolle tafelaankleding, waaronder tafelkleden, te bestellen. Terwijl in een bijvoorbeeld eeneetcafé placemats weer meer op hun plaats zijn.

Gepaste tafelaankleding
U kunt bij ons dus de tafelaankleding kopen, die perfect aansluit bij uw bedrijf. Samen maken wij uw tafelaankleding compleet. Alle tafelaankleding die u bij ons kunt bestellen is van een topkwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs. Krachtige uni kleuren of prachtige dessins, u vindt het allemaal in onze webshop. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u meer weten over een specifiek product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een brochure aan.

Bestekzakjes nemen een voorname rol in binnen ons assortiment . De kostenbewuste horecaondernemer kiest voor bestekzakjes vanwege de lage kosten t.o.v. de losse servetten waar het bestek ingerold wordt. Dit scheelt kostbare tijd.
De marketingfunctie van het bestekzakje speelt ook een belangrijke rol. Naam van het restaurant, een speciale actie of de menukaart kunnen allemaal op het zakje gedrukt worden.
Keuze voor kleur, ontwerp en tekst worden geheel bepaald door de Horecaondernemer. Daarnaast kunt u er ook een bijpassende placemat met bedrukking bij bestellen, en om het geheel compleet te maken bieden we ook de mogelijkheid om bierviltjes te bedrukken met uw naam.
Wij maken voor u het gehele ontwerp, voor 1 of alle 3 producten kosteloos op maat voor u. Er zijn geen druk en clichekosten. U keurt het ontwerp goed en wij doen de rest.