TEN DOLLE PACKAGING BV OOK UW PARTNER IN SAFETY !

Bedrukte en onbedrukte tape
Naamsbekendheid tijdens opslag, transport en op de werkvloer met de bedrukte tape van Ten Dolle Packaging! Wij leveren u een probleemloze tape.

Onbedrukte tape

PP Acryl tape is een polypropyleen folie voorzien van een acrylaat belijming. Deze tape is globaal in 2 soorten te verdelen: De zogenaamde Noise tape en Low Noise tape, waarbij het verschil veelal wordt bepaald door de dikte van de folie en de hoeveelheid belijming. Noise tape maakt relatief veel herrie tijdens de verwerking, Low Noise tape maakt nauwelijks geluid bij de verwerking.

Hotmelt tape wordt gebruikt voor het sluiten van o.a. kartonnen dozen en tal van andere materialen. Deze tape wordt door de hoge aanvangstack veel gebruikt als machinetape. Hotmelt tape is een Noise tape en maakt dus geluid bij het afrollen hiervan. Standaard is de hotmelt tape onbedrukt, maar ook bedrukte hotmelt tape behoort tot de mogelijkheden. Deze tape is niet geschikt om te verwerken bij lage temperaturen hiervoor kunt u beter tape gebruiken met een rubber solvent belijming. Tevens is deze tape niet onbeperkt houdbaar.

PP Solvent tape is een polypropyleen film voorzien van een rubber solvent belijming. Geschikt voor diepvries verpakkingen.
De tape is een noise tape met een beperkte levensduur. Solvent tape is optimaal verwerkbaar bij een temperatuur tussen de 18 en 22 graden celsius. Deze temperatuur wordt ook aangeraden voor opslag. Door nieuwe druktechnieken is PP Solvent tape goed te bedrukken. De tape is standaard leverbaar in transparant, bruin en wit.

PVC tape bestaat uit een PVC film welke voorzien is van een rubber solvent belijming.
PVC tape heeft een zeer hoge aanvangstack en is relatief low noise.
PVC tape is standaard leverbaar in transparant, bruin en wit.
PVC tape heeft een beperkte levensduur en is optimaal verwerkbaar bij een opslagtemperatuur tussen de 18 en 22 graden celsius.
PVC tape is ideaal om te laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens en of logo.

Bedrukte tape

Een aantal standaard bedrukkingen zijn bij ons op voorraad, zoals de bedrukking Breekbaar/Fragile in diverse kwaliteiten en kleuren.
Dit is maar een kleine greep uit ons leveringsprogramma van tapes. Uiteraard is het niet mogelijk om alle tapes hierin te vermelden. Mocht u tapes nodig hebben die hier niet tussen staan, nodigen wij u graag uit deze bij ons aan te vragen.

Waarschuwingstape

Waarschuwingstape wordt gebruikt om diverse waarschuwingen of noodzakelijke handelingsinstructies aan te geven op verpakkingen met breekbare of kwetsbare inhoud. De meest bekende waarschuwingstape is de de “breekbaar” (“fragile”) tape. Dit product wordt in diverse kleuren en aantallen geleverd en kan online of uiteraard telefonisch besteld worden.

PP machinetape
Ten Dolle Packaging bv levert PP-hotmelt / PP-acryl en PP solvent machinetape direct uit voorraad. Alle machinetape is in een transparante en bruine uitvoering verkrijgbaar. Er zijn diverse breedtes en lengtes standaard voorradig. De PP solvent is ook mogelijk in diverse kleuren en kan uitstekend bedrukt worden.
Tape dispensers
Met een tape dispenser kunt u op een eenvoudige wijze een doos sluiten of goederen bundelen. We hebben een aantal soorten tape dispensers waarmee u al onze tape soorten kunt verwerken. Onze tape dispensers, zijn eenvoudig in gebruik, liggen prettig in de hand en zijn veilig in het gebruik.
Tape dispensers met rem houden de tape goed op spanning waardoor het aanbrengen wordt vergemakkelijkt. Gebruik in een tape dispenser bij voorkeur low noise tape, zeker als u vaak met een tape dispenser werkt. Overweeg de aanschaf van een dozensluiter als u veel moet inpakken met verpakkingstape

Dit is maar een kleine greep uit ons leveringsprogramma van dtapes. Uiteraard is het niet mogelijk om alle tapes hierin te vermelden.
Mocht u nadere informatie wensen nodigen wij u graag uit deze bij ons aan te vragen.