TEN DOLLE PACKAGING BV OOK UW PARTNER IN SAFETY !

Ten Dolle Packaging bv heeft een ruime ervaring in het leveren van verschillende type zakken. Wij hebben zowel zakken voor de food als voor de non-food industrie. Of het nu gaat om een krat- of puinzak, wij hebben de technische kennis om aan uw wensen en technische specificaties te voldoen.

Ten Dolle Packaging bv kan afvalzakken leveren in LDPE-, MDPE-, HDPE- of regeneraat kwaliteit.
De afmeting en de verpakkingswijze van de afvalzak is door u zelf te bepalen; bijvoorbeeld los in doos of geperforeerd op rol.
Bij afvalzakken op rol kunt u er ook voor kiezen om elke rol te voorzien van een banderol, eventueel bedrukt met uw eigen tekst of afbeelding.
Daarnaast is het mogelijk om de afvalzak te voorzien van een sluitlint of trekband, zodat de zak eenvoudig te sluiten is.
Om uw afvalzak een grotere herkenbaarheid te geven, kunnen wij de afvalzak voor u bedrukken met de door u gewenste tekst of afbeelding. Wij kunnen uw afvalzakken bedrukken in maximaal 8 kleuren. Afvalzakken kunnen in elke door u gewenste kleur folie geleverd worden.

Alle maten en verpakkingen
Al onze zakken zijn in diverse materialen en uitvoeringen leverbaar. Bedrukt of onbedrukt.

Kratzakken
Kratzakken worden voornamelijk in de levensmiddelensector gebruikt, als in-liner in dozen of kratten om vlees, vis, gevogelte en groenten te beschermen tegen stof en vuil. Ten Dolle Packaging bv levert LDPE, MDPE of HDPE kratzakken voor ieder formaat krat en doos. Van oudsher waren kratzakken transparant. Tegenwoordig worden meestal blauwe kratzakken gebruikt. Kratzakken kunnen standaard los, op de rol, gebundeld of op blok geleverd worden.

Kratzakken op pijpjes
Wij bieden een eenvoudige oplossing om uw zakken eenvoudig en snel op een standaard met pijpjes te hangen. Op deze wijze zijn onze zakken in één beweging te openen en zijn uw zakken gemakkelijker verwerkbaar. Dit zorgt voor continuïteit in uw productproces en minimaliseert de kans op besmetting.

Puinzakken
De puinzak van Ten Dolle Packaging bv, is een efficiënte oplossing voor al uw bouw- en sloopafval. Wij hebben verschillende soorten puinzakken voor u in ons assortiment. De puinzakken zijn stevig en van zeer goede kwaliteit en kunnen met gemak tot 1500 kg bouw- en sloopafval houden. Overige zakken die wij leveren zijn bijvoorbeeld: stekzakken en/of afzuigzakken.

Dit is maar een kleine greep uit ons leveringsprogramma van de diverse zakken. Uiteraard is het niet mogelijk om alle zakken hierin te vermelden.
Mocht u zakken of informatie hierover nodig hebben nodigen wij u graag uit deze bij ons aan te vragen.