TEN DOLLE PACKAGING BV OOK UW PARTNER IN SAFETY !

Ten Dolle Packaging bv heeft een ruime ervaring in het leveren van verschillende sooeren verpakkingspapier. Wij hebben zowel verpakkingspapier voor de food als voor de non-food industrie. Voor beide soorten hebben wij de technische kennis om aan uw wensen en technische specificaties te voldoen.

Kraftpapier is een bepaald soort papier dat gemaakt wordt van chemische verpulverde houtsnippers tijdens een speciaal kraftproces. Tijdens dit proces worden houtsnippers gemengd met een mix van sodium hydroxide en sodium sulfide. Hierdoor worden de lignine en cullolose uit het hout gescheiden, waarna men van het pulp papier kan maken. De naam ‘kraft’ komt uit het Duits, en betekent sterk.
Voordelen van kraftpapier
Kraftpapier is zeer sterk en relatief grof. Sommige soorten kraftpapier zijn en daardoor bestand tegen directe invloed van het product dat verpakt wordt. Dit maakt het geschikt voor verpakking van voedingsmiddelen.
Gebruik van kraftpapier
Kraftpapier kan gebruikt worden om onder meer voedsel, chemische stoffen of bouwmaterialen mee te verpakken. Daarbij valt te denken aan zakjes voor fastfood of verpakkingen voor cement, maar ook verpakkingen voor bloem en andere meelsoorten. Kraftpapier kan ook worden gebruikt als pakpapier.Natronkraft
Standaard Afmetingen: kwaliteit 45 grams 30cm – 50cm – 70cm – 100cm
Standaard Afmetingen: Kwaliteit 70 grams 30cm – 40cm – 50cm – 60cm – 70cm – 80cm – 100cm – 120cm – 140cm
Standaard Afmetingen: Kwaliteit 90 grams 50cm – 70cm – 100cm – 120cm
Gebleekt kraftpapier:

Standaard Afmetingen: kwaliteit 40 grams 30cm – 40cm – 50cm – 60cm

Dit is maar een kleine greep uit ons leveringsprogramma van de diverse soorten kraftpapier. Uiteraard is het niet mogelijk alle soorten hierin te vermelden.
Mocht u nadere informatie hierover nodig hebben nodigen wij u graag uit deze bij ons aan te vragen.